Ce este 2Parale ? O sa va explic simplu si pe intelesul tutror.
 2Parale este un site care pune la dispozitie un director cu siteurile care au program de afiliere. Program de afiliere in care consa plata prin comisioane a vazarilor facute de tine. Adica, tu ai un site si pui o reclama pe siteul tau sau scrii un articol despre, dau un exemplu pantofi . Mergi pe 2Parale iti inscrii siteul si cauti campanii cu siteuri care ofera comisioane daca tu vinzi pantofi.
 In directorul de campanii la categoria Fashion o sa gasesti cu siguranta siteuri care ofera comsion pentru vanzarea pantofilor sa zic asa. Te inscrii in campania respectiva, si mai apoi pui la tine pe site reclama, sau link spre pantofii respectivi. Fiecare persoana care intra de la dvs. de pe site pe site-ul respectiv cu pantofi si cumpara pantoful obtineti un comsion de x% ( vezi acolo cat ofera fiecare ) si asa, avand un site bine facut si bine targhetat, si viztat puteti face vanzari si sa obtineti bani frumosi daca va implicati .
 Tot ce trebuie sa faceti este sa studiati inainte siteul ca sa il intelegeti mai bine, sa cititi si sa va informati si cel mai important sa nu va dati batuti!

 Acum aveti de urmat cativa pasi simplii de inceput

 1. Creeati-va un cont pe 2Parale.ro
 2. Va alegeti o campanie, ceva ce credeti ca puteti vinde, un produs cunoscut voua si care v-ar  face placere sa dati explicatii despre el si de ce sa il cumpere cineva.
 3. Va faceti un site - ori cumparati un domeniu ori puteti alegere varianta unui blog gratuit , pe blogspot sau wordpress.
 4. Incepeti si scrieti pe site articole unice scrise de voi despre acele produse. Un articol unic scris de voi si nu copiat din alta parte valoreaza foarte mult in zilele noastre si doar asa veti putea iesi in fata cu siteul.